Bedrijfsmassage

 

Waarom bedrijfsmassage?Stress Bedrijfsmassage

Uit diverse studies blijkt dat massage op het werk het verzuim terugdringt en de medewerkers gezond houdt. Vooral werkgerelateerde klachten als psychische vermoeidheid, stress en lichamelijke klachten (RSI, verhoogde spanning in de rug-, nek- en schouder spieren). Al deze klachten nemen aanzienlijk af bij werknemers die op regelmatige basis een massage ontvangen.

Tafelmassage

Een massage komt het best tot zijn recht wanneer het gemasseerde lichaamsdeel volledig ontspannen is. De beste resultaten worden dan ook  behaald wanneer men op de massagetafel de diverse handtechnieken direct op de huid kan toepassen. Door het werken op de tafel  kan de masseur de behandeling ook beter afstemmen op de persoon.

De Voordelen:
  • Uw werknemers zijn meer ontspannen en productiever;
  • De spieren kunnen goed los gemasseerd worden en de massage heeft een langere uitwerking dan de stoelmassage;
  • Preventie van werkgerelateerde klachten;
  • Een betere werksfeer;
  • Een beter lichaamsbewustzijn, wat klachten voorkomt;
  • Fiscale voordelen.

Wij bieden maatwerk voor iedere werknemer, zodat de massages altijd aangenaam en functioneel zijn. Wij garanderen dat u telkens door dezelfde masseur wordt behandeld, die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Juist de individuele benadering in ons massage werk vergroot het resultaat en draagt bij aan vermindering van klachten en een verbetering van motivatie en werkhouding.

bedrijfsmassage kosten

De kosten van een bedrijfsmassage op locatie beginnen bij €15, – voor een massage van 20 minuten. Wij vragen altijd een minimale afname van twee aaneengesloten uren per masseur. Alle massagebenodigdheden, waaronder de massagetafel zijn bij de prijs inbegrepen. Binnen een straal van 30 km brengen wij geen vergoeding voor de reistijd in rekening. Buiten een straal van 30 km rekenen wij €0,19 per km.

Doorgaans wordt de bedrijfsmassage in een aparte ruimte op het kantoor gegeven. De medewerkers kunnen zichzelf aanmelden. De bedrijfsmassage kan op een met u afgesproken frequentie plaatsvinden.

 

Geïnteresseerd in een bedrijfsmassage of wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met:
06 – 330 074 72 of mailen naar: info@mgmassagetherapie.nl

 

.