Over ons

-MG-


Martine Geertsema, eigenaresse

Graag willen wij op een laagdrempelige manier, met een fijne sfeer een rustpunt zijn in uw drukke leven. Het is fijn om mensen te masseren die bij ons komen voor een moment rust en ontspanning, en eventuele klachten te verbeteren.

Ook verzorgen wij met veel plezier massages voor mama’s en soon to be mama’s. Een zwangerschap is een bijzondere periode in het leven van een vrouw. Terwijl er een kindje groeit in uw buik, groeit ook het contact met uw baby. Massage tijdens uw zwangerschap kan dit contact met uw baby en met uzelf vergroten.

Als masseuses is het ons doel om u lekker te laten ontspannen, uw klachten te verminderen en te zorgen dat u met nieuwe energie de massagetafel verlaat.

Gun uzelf dat momentje rust en ontspanning, u heeft het verdient!

Irma van Oostrum, 

Ik ben Irma van Oostrum, 53 jaar. Ik heb een volwassen dochter en woon in Arnhem.
Na jaren in een ziekenhuis gewerkt te hebben, heb ik het roer omgegooid en ben ik gaan studeren voor masseuse. Ook nu ben ik nog altijd bezig om mijn kennis in het vak te vergroten doormiddel van cursussen en wil dit ook blijven doen.

Tijdens het masseren volg ik altijd mijn hart en luister goed wat cliënten willen en vertellen. Soms zijn het onuitgesproken dingen waar mensen last van hebben en dat probeer ik dan te doorgronden en de massage daarop aan te passen.
Ik geef geen standaard massage maar een combinatie van massagevormen en technieken. Ieder mens is uniek en ook de behoeften zijn verschillend, hier pas ik dan ook de massage op aan. Zo kan het een ontspannen en verzachtende massage zijn, maar ook een stevige sportmassage. Voor slapeloosheid of hoofdpijn geef ik gerichte massagebehandelingen. Stijve spieren pak ik graag aan en knopen wil ik ontrafelen.

Ook geef ik ayurvedische massages, welke weer gericht zijn op lichaam en geest. Deze massage is bij uitstek geschikt als men niet goed in hun vel zit en niet goed weet wat de oorzaak hiervan is. Daarbij kan ik u ook gerichte voedingsadviezen geven. Wat tezamen een goede balans moet bewerkstelligen waardoor je weer beter in je vel gaat zitten.

Ik hoop u graag de komende tijd te mogen ontmoeten en een heerlijke massage te geven.

.