Ontzwangermassage

U heeft net een baby gekregen! Gefeliciteerd! Opeens bent u (weer) mama met alles wat daarbij komt kijken en het lichaam is nog herstellende van de zwangerschap en bevalling.  Een ontzwangermassage helpt uw lichaam en geest te ontspannen en biedt u een heerlijk moment voor uzelf!

 

Voordelen van de massage

Massage werkt niet alleen ontspannend maar het vermindert stress, stimuleert het geluksgevoel, verhoogt je weerstand, vermindert lichamelijke klachten, verbetert de balans tussen lichaam en geest en geeft energie! Zeker in de tijd van ontzwangeren kunt u dit extra goed gebruiken.

Ontzwangeren met massage

Een ontzwangermassage ondersteunt het herstel van uw lichaam. Juist na uw zwangerschap en de bevalling, waarvoor uw lichaam zich flink heeft moeten inspannen. Ook het verzorgen, voeden en dragen van uw baby kan voor spierklachten en vermoeidheidsklachten zorgen. Door de ontzwangermassage worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor de spierklachten afnemen. Tijdens een massage maakt uw lichaam extra endorfine aan waardoor u zich ontspannen voelt en het gevoel van welzijn wordt verhoogt. Maar of u nu veel of weinig klachten heeft, een ontzwangermassage is vooral een hele goede manier om uw kraamtijd af te sluiten en een prettige manier om even heerlijk te ontspannen en te genieten!

Informatie

U kunt  genieten van een ontzwangermassage vanaf 4 weken na uw bevalling.
Wanneer u een keizersnede heeft gehad mag dit vanaf 6 weken na uw bevalling. Als u twijfelt kunt u altijd even uw verloskundige raadplegen.

60 minuten | € 57,50   

Afspraak maken

 .