Babyshower

Een originele babyshower vol verwennerijen!

 

De ultieme verrassing voor uw zwangere dochter, zus of beste vriendin. Tijdens de laatste lootjes van de zwangerschap, is er niets lekkerder dan een beetje ontspanning en verwennerij voor de toekomstige mama!

Wij organiseren een Wellness Babyshower incl. Lekker hapjes voor groepen van minimaal 7 tot 15 dames. Wij zorgen voor de spelletjes, handdoeken, behandelingsbenodigdheden etc. U vraagt alle genodigden om een baby foto van zichzelf en een goed humeur mee te nemen. 

 

BABYSHOWER WELLNESS PARTY

7 TOT 15 personen | €35, – p.p. | gem. 2-3 uur
de babyshower bestaat uit de volgende onderdelen:

Ontvangst met glaasje bubbels (alcohol vrij);

Hartige en zoete lekkernijen en verschillende soorten thee;
Er kan rekening gehouden worden met dieet wensen.

Gezichtsmasker;
Jullie mogen bij elkaar een lekker verzorgend gezichtsmasker opdoen. Om deze in te laten trekken tijdens uw handpakking.

Pakking van de handen;
Na dat jullie een gezichtsmasker bij elkaar hebben op gedaan, krijgen uw handen een verzorgende en verzachtende handpakking. Deze handpakking voed uw huid intensief en voelt heerlijk aan.

Rompertjes versieren:
Iedereen mag een rompertje schilderen/versieren om zo lekker creatief bezig te zijn. Met  het versieren van de rompertjes kan iedereen zijn eigen creativiteit gebruiken.

Spelletjes:
Onder het genot van zoete en hartige hapjes gaan we typische babyshower spelletjes doen. Zoals: baby foto raden. De bedoeling is dat iedere gast een presentje mee neemt voor de zwangere en daar zijn babyfoto op plakt. Pas als de zwangere dame weet te raden wie dit is, mag het cadeau open gemaakt worden.

Luiertaart (roze/blauw/neutraal);
Inclusief een cadeaubon t.w.v. €30,- voor b.v.d. een zwangerschapsmassage voor de zwangere dame.

Een bijzonder ingelijst gastenboekje;

Ongestoord lachen en bijkletsen;

Geen verrassingen achteraf alles is inclusief!

U kunt de babyshower van dinsdag tot en met zondag boeken. In principe worden er 2 starttijden gehanteerd: 10.00 of 13.00. Zou u een andere starttijd willen? Dan kunt u altijd even contact  opnemen om dit te bespreken. Wij organiseren onze babyshowers in het activiteitencentrum van rijkerswoerd in Arnhem.

*Reserveer minimaal 3 weken van te voren i.v.m. voorbereidingen.