Vriendinnendag

EEN ORIGINELE Vriendinnendag VOL VERWENNERIJEN!

 

Een vriendinnendag, samen met uw vriendinnen genieten van een activiteit waarin, samen zijn, ontspannen, wellness en verwennen centraal staan.

Een wellness vriendinnendag incl. Lekkere hapjes is een gezellige middag samen met vriendinnen en heerlijk geurende wellness producten. Deze middag leert u elkaar een handmassage geven en massageolie maken. Wij zorgen voor de handdoeken, behandelingsbenodigdheden etc. U vraagt alle genodigden om een badjas en een goed humeur mee te nemen.

 

VRIENDINNENDAG wellness party

6 TOT15 PERSONEN | €30, – P.P. | GEM. 2-2½ UUR
HET VRIENDINNENDAG ARRANGEMENT BESTAAT UIT DE VOLGENDE ONDERDELEN:


Ontvangst met glaasje bubbels (alcohol vrij);

Hartige en zoete lekkernijen en verschillende soorten thee;
Er kan rekening gehouden worden met dieetwensen.

Workshop massageolie maken;
Iedereen krijgt een flesje natuurlijke olie die u zelf een heerlijke geur geeft door daar etherische oliën aan toe te voegen. Natuurlijk neemt u dit flesje zelf mee naar huis. Om daar later lekker van te genieten.

Gezichtsmasker;
Jullie mogen bij elkaar een verzorgend gezichtsmasker opdoen. Deze laat je intrekken tijdens een warm voeten bad.

Hand scrub en een handmassage leren geven;
U scrubt uw handen met een heerlijk naar champagne ruikende scrub. Hier worden uw handen erg zacht van. Hierna mogen jullie elkaar een ontspannende handmassage te geven met de duidelijke instructie die voor u klaar ligt.

Voetenbadje;
Plaats uw voeten in een heerlijk voetenbad met een paar druppels etherische lavendel olie voor ontspanning en rust.

Pakking van de handen;
Voordat u uw handen gaan scrubben krijgt u een verzorgende en verzachtende pakking. Deze pakking voed uw huid intensief en voelt heerlijk aan.

Ongestoord lachen en bijkletsen;

Geen verrassingen achteraf alles is inclusief!

 

U kunt het vriendinnendag  boeken van dinsdag tot en met zondag. In principe worden er 2 starttijden gehanteerd: 10.00 of 13.00. Zou u een andere starttijd willen? Dan kunt u altijd even contact opnemen om dit te bespreken. Wij organiseren het vriendinnendag arrangement in het activiteitencentrum van Rijkerswoerd in Arnhem.

*Reserveer minimaal 3 weken van te voren i.v.m. voorbereidingen.